Σεφ μαγειρεύουν στο δάσος με το μέλι μας!

Σεφ μαγειρεύουν στο δάσος με το μέλι μας!

Απίθανες στιγμές περάσαμε με τον περουβιανό chef Juan Danilo, τον δικό μας Ανδρέα Γεωργούλη, την Physi και τον Γιώργο Ζαρζώνη με τις υπέροχες σοκολάτες του στην Στάνη του Γιώργου Τσουμάνη.
Μετά την επίσκεψης τους στο μελισσοκομείο μας, μαγείρεψαν ceviche με το βιολογικό μέλι μας Nomad Honey από βελανιδιά στην καρδιά του δάσους!
Ευχαριστούμε τον Γιώργο που διέθεσε τον χώρο του και απολαύσαμε όλοι μας αυτόν τον υπέροχο τόπο!
«Ο Juan Danilo, αφού ανεβοκατέβηκε τον Όλυμπο, ταξίδεψε στην Ήπειρο και περιηγήθηκε στα όμορφα Ζαγοροχώρια. Κατέβηκε το φαράγγι του Βίκου, διέσχισε το γεφύρι του Κόκκορη στο Ζαγόρι, δοκίμασε μέλι στα μελίσσια των Nomad Honey, και μαγείρεψε στο δάσος του Γυφτόκαμπου.» Γράφει η ATHENS VOICE που παρακολουθεί το Cocoowa Trilogy γαστρονομικό ταξίδι στην Ελλάδα από την πρώτη μέρα.

Σεφ μαγειρεύουν στο δάσος με το μέλι μας!
Σεφ μαγειρεύουν στο δάσος με το μέλι μας!
Σεφ μαγειρεύουν στο δάσος με το μέλι μας!
Σεφ μαγειρεύουν στο δάσος με το μέλι μας!
Σεφ μαγειρεύουν στο δάσος με το μέλι μας!
Σεφ μαγειρεύουν στο δάσος με το μέλι μας!
Σεφ μαγειρεύουν στο δάσος με το μέλι μας!
Σεφ μαγειρεύουν στο δάσος με το μέλι μας!
Σεφ μαγειρεύουν στο δάσος με το μέλι μας!